ProNRC Nitrox specialtyProNRC

Dream 2 Dive biedt nu ook de Nitrox-opleidingen aan van ProNRC. De ProNRC-cursus is gelijkwaardig aan de Nitrox-specialties van andere trainingsorganisaties.

Het grote voordeel van het duiken met Nitrox is dat je langere duiken kunt maken. Door het gebruik van verrijkte lucht, ofwel een luchtmengsel met een hoger zuurstofpercentage, neemt je lichaam minder stikstof op. Je kunt langere nultijden realiseren. Lees meer over de voordelen van het duiken met Nitrox.

Je bereidt jezelf vooraf voor door het lezen van het book en het maken van de vragen. Tijdens de theoriesessie behandelt je instructeur de theorievragen en maak je het examen. Daarna wordt tijdens een praktijksessie utigebreid de tijd genomen voor het meten van zuurstofpercentages van nitroxmengsels.

De cursus duurt slechts één ochtend of één avond.

Na het afronden van de Nitrox Specialty mag je zelfstandig duiken met verrijkte lucht (Nitrox) met maximaal 40% zuurstof.

De Nitrox Specialty kost € 69*. Dit is inclusief:
- Theorieboek
- Nitrox duiktabel
- Brevetkosten

* Dit is tijdelijke introductie-aanbieding.

Wat heb je nodig?
Niets. Alle materialen voor deze cursus worden verstrekt door Dream 2 Dive.

Wanneer?
De cursus wordt gegeven op eenn zaterdagochtend of een doordeweekse avond. Kijk op de opleidingsplanning voor de cursusdata.

Waar?
De cursus wordt in zijn geheel gegeven in Helmond.

Wie?
Duikers die 16 jaar of ouder zijn en minimaal in het bezit zijn van een PADI Open Water Diver brevet of een gelijkwaardig brevet van een andere duikorganisatie.

Aanmelden of informatie?
Lijkt het je leuk om deze cursus te gaan volgen, dan kun je jezelf hier aanmelden.