Droogpak Specialty

Ook als het water wat kouder wordt kun je met een droogpak ook in Nederland het hele winterseizoen comfortabel doorduiken. In tegenstelling tot een natpak, blijft immers het grootste deel van je lichaam droog en komt niet in aanraking met het (ijs)koude water. Met een droogpak duiken is alleen net even anders dan je gewend bent met je natpak. Je droogpak aantrekken en verzorgen bijvoorbeeld gaat op een andere manier, en je hebt behalve op je trimvest ook een inflator op het droogpak. Hiermee om leren gaan is in het begin best lastig, maar met de juiste tips en trucs zul je merken dat het na een paar duikjes al best goed zal gaan!

Heb je zelf een droogpak aangeschaft, of denk je erover na om er eentje te gaan kopen? Dan is de Droogpak Specialty iets voor jou. Onder begeleiding van je instrukteur leer je stap voor stap omgaan en duiken met je droogpak.

De Droogpak Specialty kost € 139. Dit is inclusief theorieles, een zwembadduik en twee buitenduiken onder begeleiding van je instrukteur.

Wat heb je nodig?
Een duikuitrusting en natuurlijk een droogpak. Heb je geen droogpak of eigen uitrusting, informeer dan even bij Dream 2 Dive naar de mogelijkheden.

Wanneer?
De cursus wordt gegeven op één vrijdagavond (zwembad) en zondag (buitenduiken). Kijk op de opleidingsplanning voor de cursusdata.

Waar?
De theorie- en zwembadles worden gegeven in het zwembad in Eindhoven.
De buitenduiken worden gegeven in een zoetwaterplas in Brabant.

Wie?
Duikers die 10 jaar of ouder zijn en minimaal in het bezit zijn van een PADI (Junior) Open Water Diver brevet of een gelijkwaardig brevet van een andere duikorganisatie.

Aanmelden of informatie?
Lijkt het je leuk om deze specialty te gaan volgen, dan kun je jezelf hier aanmelden.