Over Dream 2 Dive

Duiken hoeft geen droom te blijven! Dream 2 Dive is een PADI duikschool met opleidingen voor zowel de beginnende als de meer ervaren duiker.
De school wordt gerund door twee PADI Instrukteurs, Albert Smallenbroek en Tineke Posno.

Wij werken altijd met kleine groepen en werken per groep meestal met twee instrukteurs. Dit staat garant voor een hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht. Privé-les is natuurlijk ook mogelijk.
Duiken bij Dream 2 Dive is niet alleen je brevet halen: we leren je duiken !!
Naast persoonlijke aandacht kenmerken onze opleidingen zich door maatwerk, flexibiliteit, deskundigheid en veel duikplezier.

De theorielessen worden gegeven op ons adres in Helmond, of in het zwembad in Eindhoven. De zwembadlessen vinden plaats in het zwembad in Eindhoven, een perfekt onderhouden zwembad waar de duikuitrusting voor de zwembadduiken ook aanwezig is.
De buitenduiken geven we in een zoetwaterplas in de regio of in Zeeland.

Dream 2 Dive verkoopt geen duikmateriaal, maar wij werken wel onder auspiciën van één van de grootste duikwinkels van Nederland, PADI 5 Star IDC Safe Diving: een garantie voor hoge kwaliteit van de opleidingen. Daarnaast hebben wij altijd de beschikking over goed onderhouden en ruim voldoende materiaal voor de zwembadlessen en buitenwaterduiken.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Het Dream 2 Dive team
Albert en Tineke

Dream 2 Dive
Sint Catharinaweg 14
5731 SB Mierlo
www.dream2dive.nl
info@dream2dive.nl
Telefoon: 06-41917171 (Albert)
Kvk 17226634
ProNRC Dive Center 721