Open Water Diver en Junior Open Water Diver

Wil je leren duiken om in Nederland of in het buitenland de meest fantastische duiken te maken? Dan is de PADI Open Water Diver cursus van Dream 2 Dive iets voor jou. Met je Open Water brevet op zak mag je zelfstandig met je buddy duiken tot een diepte van maximaal 18 meter.
Je zult er een fantastische hobby bij hebben!

Wat ga je doen?
Je leert via de vijf kennismodules meer over de theoretische achtergrond van het duiken met perslucht. Dit doe je voor een deel thuis in je eigen tempo met behulp van een DVD en boek. Voor iedere zwembadles geeft de instructeur een theorieles.

Op basis van de behandelde theorie worden de zwembadsessies gegeven. Je leert stapsgewijs duiken tijdens 5 zwembadmodules. Deze zijn verdeeld over 3 of 4 zwembadlessen. Je begint in het ondiepe deel van het zwembad met oefeningen. Je bouwt die langzaam uit onder begeleiding van je PADI Instructeur en assistenten.

Je rondt de cursus af met 4 duiken in het buitenwater. De eerste 2 buitenduiken zijn meestal gepland op één dag in een zoetwaterplas in de omgeving van Eindhoven. De 2 afsluitende duiken maak je in Zeeland; de mooiste duikstekken van Nederland zijn n.l. daar !!!
Heb je dat allemaal gedaan, dan ben je geslaagd als PADI Open Water Diver!

De Open Water Diver cursus kost € 395.

Dit is inclusief:
- Theorieboek
- DVD
- Duiktabellen
- Logboek
- Alle materialen voor zwembad- en buitenduiken, excl. basisset (masker, snorkel, schoentjes, vinnen)

De prijs is exclusief brevetkosten (€ 40).

Wat heb je nodig?
Alleen zwemkleding en een handdoek, en na de eerste zwembadles ook je basisset (masker, snorkel, vinnen, schoentjes). Al het overige benodigde duikmateriaal (vest, automatenset, fles, duikpak etc.) voor binnen- en buitenduiken wordt ter beschikking gesteld door Dream 2 Dive.
Het lesmateriaal (theorieboek - DVD) zit bij de cursus prijs in begrepen.

Wanneer?
De cursussen worden gegeven op vrijdagavond of zaterdagmiddag. Neem een kijkje op de pagina met de opleidingsplanning van Dream 2 Dive voor de eerstvolgende Open Water Diver cursus.

Waar?
We maken gebruik van het zwembad in Eindhoven.

Wie?
Deelname aan de Open Water opleiding kan bij Dream 2 Dive vanaf een leeftijd van 10 jaar.

Aanmelden of informatie?
Lijkt het je leuk om deze cursus te gaan volgen, dan kun je jezelf hier aanmelden.