Advanced Open Water en Junior Advanced Open Water

Wil je meer ervaring opdoen en kennis maken met het duiken in andere omstandigheden, dan is de PADI Advanced Open Water cursus iets voor jou!
Je maakt vijf ervaringsduiken, de zogenaamde Adventure Duiken. Dit zijn onder andere Diep-, Navigatie-, Nacht en Stromingsduiken.
Met het Advanced Open Water brevet worden je duikmogelijkheden vergroot; je mag bijvoorbeeld diepe duiken maken tot 30 meter en in andere omstandigheden dan het Open Water Diver brevet toestaat.

De Advanced Open Water cursus kost € 275.
Dit is inclusief:
- Zwembadduik
- Theorieboek
- DVD
- Brevetkosten

Wat ga je doen?
Je begint met een les in het zwembad.
Je maakt vijf verschillende duiken in het buitenwater. Een Diepe en een Navigatieduik zijn verplicht. Bij ieder van deze duiken geeft je instructeur een korte theorieles.

Wat heb je nodig?
Voor het lesmateriaal zorgt Dream 2 Dive. Voor de duiken heb je een duikuitrusting nodig. Beschik je daar niet over, dan kun je die huren bij Dream 2 Dive.

Wanneer?
Neem een kijkje op de pagina met de opleidingsplanning van Dream 2 Dive voor de eerstvolgende Advanced Open Water cursus.

Waar?
De theoriesessie wordt gegeven in Helmond.
De zwembadles vindt plaats in het zwembad in Eindhoven.
De duiken worden gegeven in het buitenwater in Brabant of Zeeland.

Wie?
Voor iedereen vanaf 12 jaar met een PADI (Junior) Open Water Diver brevet of een gelijkwaardig brevet van een andere duikorganisatie.

Aanmelden of informatie?
Lijkt het je leuk om deze cursus te gaan volgen, dan kun je jezelf hier aanmelden.